Tactical analysis

Tactical Analysis: Πέντε σημεία-κλειδιά για το Γιουβέντους-Μίλαν

0

 

 

Η Μίλαν ταξιδεύει στο Τορίνο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε… διαφορά φάσης.

Το ξεκίνημα της Γιουβέντους είναι… νωθρό για να το θέσουμε κόσμια ή απαράδεκτο για να είμαστε ακριβείς. Η ήττα από τη Νάπολι το προηγούμενο Σάββατο, έφερε την ομάδα του Αλέκγρι να έχει έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, καταλαμβάνοντας την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι η πρώτη φορά που η «Γηραιά Κυρία» (και όχι «Μεγάλη Κυρία» ας το μάθουμε επιτέλους, δεν είναι δύσκολο!), δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στις πρώτες αγωνιστικές εδώ και 52 χρόνια.

Βέβαια, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα. Το ποδόσφαιρο είναι ανελέητο. Σε ενδεχόμενο αποτέλεσμα πλην νίκης κόντρα στην Μίλαν, οι «μπιανκονέρι» θα βρεθούν χωρίς νίκη στις τέσσερεις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα για μόλις τέταρτη φορά στην ιστορία τους, κάτι που συνέβη τελευταία φορά τη σεζόν 1961-62, σα να λέμε την χρονιά που η ανθρωπότητα βρέθηκε στο διάστημα!

Η Μίλαν είναι ήδη οχτώ βαθμούς πάνω από την Γιουβέντους στην βαθμολογία. Θα βρεθούν στο Τορίνο με περίσσια αυτοπεποίθηση έχοντας τρεις στις τρεις νίκες, με εφτά γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό. Μια… τρελή εμφάνιση εκτός έδρας με την Λίβερπουλ, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται να δώσει παραπάνω ώθηση στην πίστη των Μιλανέζων πως ήρθε ώρα να αρχίσουν να τα (ξανά)βάζουν με τους ισχυρούς του ποδοσφαίρου.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ακόμα την Γιουβέντους ως δεύτερο φαβορί για κερδίσει το πρωτάθλημα, με την Ίντερ να είναι πρώτη. Μία ήττα κόντρα στη Μίλαν την Κυριακή θα φέρει την Γιουβέντους σε απόσταση 11 βαθμών από την αντίπαλό της. Παρόλο που ο Αλέκγρι ήταν και πάλι στον πάγκο την τελευταία φορά που η Γιουβέντους κάλυψε διαφορά 11 βαθμών και εν τέλει κέρδισε τον τίτλο το 2015, δεν θα είναι τόσο εύκολο αυτή τη φορά.

Παρακάτω θα αναλύσουμε πέντε σημεία-κλειδιά για την αναμέτρηση αυτών των δύο ιστορικών ομάδων.

1. Ο ασταθής Σέζνι «παίζει με την φωτιά»

Δεν είναι δα και μεγάλη είδηση να πούμε πως πολλά από τα δεινά της Γιουβέντους στην αρχή της σεζόν προέρχονται εκ των έσω. Στην βάση δεδομένων της Opta χρεώνονται ως δύο λάθη που οδήγησαν σε γκολ αντιπάλου, τα οποία είναι ήδη τα περισσότερα από κάθε άλλον στο πρωτάθλημα. Αλλά ο τερματοφύλακας Βόιτσεκ Σέζνι έχει κάνει τρεις μεγάλες… χάρες, μετά την κάκιστη εμφάνισή του κόντρα στην Ουντινέζε όπου και έκανε δύο μοιραία λάθη «βοηθώντας» την ομάδα να απολέσει το προβάδισμα με 2-0 και στη συνέχεια με την «απόκρουση» σε ένα σχετικά εύκολο σουτ επιτρέποντας στον Ματέο Πολιτάνο να ισοφαρίσει για τη Νάπολι, η οποία εν τέλει νίκησε την Γιουβέντους.

Αφαιρώντας τα λάθη του, η Γιουβέντους θα είχε νικήσει την Ουντινέζε την πρώτη αγωνιστική και πιθανότατα θα είχε πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στην Νάπολι. Ξαφνικά αυτό το σενάριο δεν γράφτηκε ποτέ.

Η φόρμα του Σέζνι αποτελεί μεγάλη ανησυχία για τη Γιουβέντους, ειδικά εφόσον δεν είχε κανένα πρόβλημα να αφήσει τον Μπουφόν να επιστρέψει στην Πάρμα και «παρέδωσε» τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να παλέψει ιδιαίτερα για την υπογραφή του. Εδώ να σημειώσουμε για τους γονείς των Ιταλών τερματοφυλάκων του μέλλοντος, πως ξέρετε πολύ καλά πως πρέπει να ονομάσετε τα παιδιά σας.

Το ποσοστό αποκρούσεων του Πολωνού διεθνή έχει πέσει στο 66,7 εφέτος, το χαμηλότερο που έχει φτάσει όσο αγωνίζεται στην Ιταλία. Πέρα από αυτό, σύμφωνα με τα προσδοκώμενα γκολ στον στόχο, η απόδοση του Σέζνι είναι ίσα ίσα με τον μέσο όρο του πρωταθλήματος, όσον αφορά το να σώζει την ομάδα του από γκολ. Χωρίς τα λάθη που αναφέραμε θα ήταν όλα καλά αλλά αν προσθέσουμε τα παραπάνω στα λάθη συν το ποσοστό του Σέζνι θα έχουμε ένα πολύ επικίνδυνο άθροισμα.

Η απόδοσή του έχει δει μεγάλη μείωση σε σύγκριση με τις «υψηλές πτήσεις» του παρελθόντος. Τη σεζόν 2018-19, την πρώτη του ως «άσσος» της Γιουβέντους, απέτρεψε 5,3 γκολ όλη τη σεζόν, τέταρτη καλύτερη επίδοση στην Ιταλία. Τη σεζόν 2019-20, όταν και βραβεύτηκε ως τερματοφύλακας της χρονιάς στην Σέριε Α, έσωσε 4,3 γκολ, ναι μεν πτώση, αλλά ήταν αρκετά για τον φέρουν στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η πτώση φαινομενικά ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν, με τον Πολωνό να δέχεται 1,6 περισσότερα γκολ από τα προσδοκώμενα σε σύγκριση με τον μέσο τερματοφύλακα της Σέριε Α, με βάση την ποιότητα των τελικών που αντιμετώπισε. Αυτό πραγματικά δεν είναι καθόλου καλό.

Ο Σέζνι μοιάζει να έχει επιστρέψει στον παίκτη που βλέπαμε συχνά στο Βόρειο Λονδίνο, με τα ατομικά λάθη να χαλούν το παιχνίδι του και να στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα του.

Η Μίλαν γνωρίζει όλα τα παραπάνω καθώς επίσης ξέρει πως υπάρχει αυξανόμενη πίεση στον τερματοφύλακα της Γιουβέντους, ο οποίος βρίσκεται υπ’ ατμόν. Αναμένουμε πως θα «ενοχλήσουν» τον Σέζνι από την αρχή και μάλιστα συχνά και όπως παραδέχθηκε στην συνέντευξη μετά το ματς ο Πολιτάνο της Νάπολι μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Γιουβέντους, «να περιμένετε τους παίκτες της Μίλαν να ακολουθούν τα σουτ για πιθανές ασταθείς αποκρούσεις».

2. Η Γιουβέντους θα προσευχηθεί για τα «μαγικά» του Κιέζα

Οι φίλοι της Γιουβέντους ελπίζουν πως η μη χρησιμοποίηση του Φεντερίκο Κιέζα στη νίκη με 3-0 κόντρα στην Μάλμε, ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους, καθώς ο Ιταλός άσσος αναρρώνει από τραυματισμό στο ισχίο. Παρόλο που η συμμετοχή στην εφετινή σεζόν έχει περιοριστεί σε μόλις 66 λεπτά κόντρα στην Έμπολι και 16 λεπτά με αντίπαλο την Ουντινέζε, είναι ξεκάθαρα ο πιο επικίνδυνος παίκτης που έχει στα χέρια του ο Μαξ Αλέγκρι.

Κοιτώντας τους κορυφαίους σε αξία κατοχής στην Σέριε Α έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα της αξίας του Κιέζα. Παρά τον περιορισμένο χρόνο του, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία το καλοκαίρι που μας πέρασε, έχει την υψηλότερη επίδοση σε Α.Κ. (αξία κατοχής) από κάθε άλλον παίκτη στην Σέριε Α ανά 90 λεπτά, με 1,06.

Να θυμίσουμε πως η αξία κατοχής πιστώνεται στους παίκτες με βάση τις θετικές και αρνητικές συνεισφορές τους με την μπάλα. Βασικά, πως οι παίκτες αυξάνουν ή μειώνουν τις πιθανότητες της ομάδας τους να σκοράρουν στα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα; Με το κάνουν θετικές ενέργειες, όπως το να κουβαλούν την μπάλα προς την αντίπαλη εστία ή να κάνουν προωθητικές πάσες κι έτσι η επίδοση σε Α.Κ. ανεβαίνει. Κάνε μία λάθος κίνηση, όπως το να χάσεις την κατοχή και το σκορ σου πέφτει.

Βασιζόμενοι σε όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε το πόσο χρήσιμος και κρίσιμος είναι ο Κιέζα για την Γιουβέντους. Η απειλή που δημιουργεί προέρχεται, κατά κύριο λόγο, από την φανταστική ικανότητά του να κάνει προωθητικές ντρίμπλες, όπου ο στενός έλεγχος της μπάλας και η ταχύτητά του τον βοηθούν να κουβαλά την μπάλα για την ομάδα του. Κατά μέσο όρο, όταν κουβαλά την μπάλα (κινείται με την μπάλα στα πόδια για πέντε μέτρα ή περισσότερο), την «ανεβάζει» 14 μέτρα στο γήπεδο. Αυτή είναι η κορυφαία επίδοση για την Γιουβέντους και μόνο ο Ντένζελ Ντάμφρις, με τις έντονες συνεργασίες του στην Ίντερ, έχει μεγαλύτερο μέσο όρο ανά κουβάλημα μπάλας (16,6 μέτρα).

Με τον εξαιρετικό έλεγχο μπάλας και τις ντρίμπλες του, ο Κιέζα είναι ικανός να «εξαφανίζει» τους αντιπάλους του και να δημιουργίες ευκαιρίες για γκολ τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίκτες του. Το παραπάνω συμπέρασμα μας το επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια του Euro 2020, όπου έκανε εννιά τελικές μετά από κουβάλημα μπάλας και έφτιαξε ακόμη τρεις ευκαιρίες για την ομάδα του. Τα συνολικά 12 κουβαλήματα μπάλας που έφτασαν σε τελική προσπάθεια ήταν τα περισσότερα που έκανε παίκτης στην διοργάνωση.

Έδειξε την ικανότητά του αρκετά νωρίς στο ματς με την Έμπολι.

Στο επιθετικό τρανζίσιον, βρίσκεται σε ελεύθερο χώρο μεταξύ των γραμμών.

Δέχεται την μπάλα, περιστρέφεται και ξεκινά να ντριμπλάρει προς την άμυνα της Έμπολι.

Νικά ένα αμυνόμενο, πριν κόψει προς την μέσα για να περάσει και τον επόμενο…

Πριν τελειώσει την φάση με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Ήταν κλασική «φάση Κιέζα»: Τρέχει με την μπάλα πολύ γρήγορα, περνά αντιπάλους, πριν ολοκληρώσει την φάση.

Υπάρχει μία αίσθηση πως το καλύτερο πλάνο για την Γιουβέντους θα ήταν απλά να φτάσει η μπάλα στον Κιέζα ή τον Ντιμπάλα με την ελπίδα «να κάνουν κάτι» από το τίποτα. Ακόμη και στις παραπάνω εικόνες βλέπουμε το πόσο μόνος του είναι ο Κιέζα όταν κατευθύνεται προς την αντίπαλη άμυνα.

Η Γιουβέντους θα προσεύχεται να παίξει ο Κιέζα την Κυριακή, καθώς είναι το λιγότερο απαραίτητος για να ανοίξει η πολύ καλά «κλειδωμένη» άμυνα της Μίλαν.

3. Είναι πολύ δύσκολο να… λυγίσεις την Μίλαν

Μιλώντας για εύρωστη άμυνα, το δυνατό σημείο της Μίλαν στα τελειώματα της σεζόν 2020-21 και στο άψογο ξεκίνημά της εφέτος έχει αποδειχθεί η εξαιρετικά συνεπής αμυντική της λειτουργία. Για την ακρίβεια, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της εφτά φορές στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος και από τον προηγούμενο Μάιο, έχει τα περισσότερα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Μίλαν έχει ξεκινήσει τη σεζόν 2021-22 πολύ δυνατά, με μόλις ένα τέρμα παθητικό έως τώρα. Ο Φικάγιο Τομόρι και ο Σίμον Κάερ έχουν σχηματίσει ένα πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους αριθμούς να το επιβεβαιώνουν. Η Μίλαν έχει «δεχθεί» την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε προσδοκώμενα γκολ κατά (2,33) στην Σέριε Α, καθώς επίσης είναι πέμπτη καλύτερη στις τελικές που έχει αντιμετωπίσει (31) και τέταρτη (σε ισοπαλία) στις τελικές που βρήκαν την εστία της (10).

Ο Μάικ Μενιάν, ερχόμενος από εξαιρετική σεζόν με την Λιλ (πρωταθλήτρια Γαλλίας), όπου και απέτρεψε 7 γκολ για την ομάδα του, είναι επίσης σε καλή κατάσταση για τους «ροσονέρι». Δεδομένου πως η Μίλαν δεν έχει αντιμετωπίσει πολλές τελικές, είναι δύσκολο για τον Μενιάν πιάσει απόδοση στα «γκολ που απέτρεψε» αλλά μπορούμε να θέσουμε κάποια στάνταρ για τον αριθμό των σουτ που έχει αντιμετωπίσει ο κάθε τερματοφύλακας κοιτώντας στην τιμή των γκολ που έχουν αποτρέψει. Η τιμή των γκολ που απετράπησαν ορίζεται από τον αριθμό των γκολ που ένας τερματοφύλακας αναμενόταν να δεχθεί ως ποσοστό για τα γκολ τα οποία όντως δέχθηκε.

Ο Μενιάν έχει σώσει 1,75 γκολ, τρίτη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια ο «φύλακας άγγελος» της Μίλαν θα «έπρεπε» να είχε δεχθεί 1,75 γκολ για κάθε γκολ που εν τέλει δέχθηκε. Η απόδοση του είναι αρκετά καλή.

Συνδυάζοντας αυτό με το γεγονός πως η Γιουβέντους δυσκολεύεται να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες για γκολ έως τώρα (4,2 προσδοκώμενα γκολ υπέρ, 11η καλύτερη επίδοση στην συγκεκριμένη μέτρηση), φτάνουμε στο συμπέρασμα πως η Γιουβέντους πολύ δύσκολα θα βρει τρόπο να πληγώσει την Μίλαν.

4. Η απειλή της Μίλαν στα αριστερά

Ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση της Μίλαν είναι το επικίνδυνο δίδυμο της αριστερής πλευράς το οποίο απαρτίζουν οι Τεό Ερναντέζ και Ραφαέλ Λεάο. Τα επιθετικά μοτίβα, ή αλυσίδες, που βλέπουμε παρακάτω υποδεικνύουν τους επικίνδυνους τύπους επίθεσης της Μίλαν.

Μπορούμε να δούμε πως η πλειοψηφία αυτών συμβαίνουν στην αριστερή πλευρά εκεί δηλαδή που οι Ερναντέζ και Λεάο κάνουν… θραύση!

Το ζευγάρι αποτελεί απειλή στα άκρα και δουλεύουν ο ένας για τον άλλο με στόχο την δημιουργία ευκαιριών για τους συμπαίκτες τους.

Αμφότεροι παρουσιάζονται πρόθυμοι να ντριμπλάρουν τον αντίπαλό τους. Ο Λεάο έχει επιχειρήσει 11 ντρίμπλες έως τώρα (τέταρτος καλύτερος στους εξτρέμ), ενώ ο Ερναντέζ έχει εννιά προσπάθειες για ντρίμπλα, δεύτερη επίδοση στους αμυντικούς, συμπεριλαμβανομένου και δύο εντός περιοχής του αντιπάλου.

Όλα καλά και όλα ωραία αν περάσεις τον αντίπαλό σου, αλλά αυτό που μετράει είναι τι κανείς μετά. Όλα αφορούν το πολυσυζητημένο «τελικό αποτέλεσμα».

Για να το ποσοτικοποιήσουμε, μπορούμε να κοιτάξουμε τις προσδοκώμενες ασίστ και για τους δύο παίκτες, μετά από ντρίμπλα. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά παρόμοια, με τον Λεάο να συνεισφέρει 0,18 προσδοκώμενες ασίστ μετά από επιτυχημένη ντρίμπλα και ο Ερναντέζ 0,17. Τα παραπάνω δεν είναι μόνο με διαφορά τα μεγαλύτερα νούμερα στη Μίλαν, αλλά είναι επίσης στην έκτη και έβδομη θέση του πρωταθλήματος αντίστοιχα. Για να το θέσουμε απλά, όχι μόνο διαθέτουν την ικανότητα να περνούν τους αντιπάλους, αλλά είναι εξίσου ικανοί να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες για γκολ συν τοις άλλοις.

Δύο λόγια παραπάνω για τον Ερναντέζ. Είναι ένας εξαιρετικά ολοκληρωμένος μπακ, όπως είναι οι περισσότεροι κορυφαίοι στον κόσμο. Ο Γάλλος κατέγραψε 47 τελικές την προηγούμενη σεζόν, δεύτερη υψηλότερη επίδοση στους αμυντικούς, κάτι που μας «φωνάζει» πως επιθυμεί να προωθείται.

Μία ματιά στο που υποδέχθηκε τις πάσες αυτή τη σεζόν μας δείχνει πως λατρεύει να εφορμά μπροστά με προωθητικά τρεξίματα:

Τα όβερλαπ τρεξίματά του μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τον… συνεργάτη του στην πτέρυγα, τον Λεάο, χωρίς καν να χρειαστεί να ακουμπήσει την μπάλα. Αυτό ήταν εμφανές στο γκολ του Λεάο με την Λάτσιο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήρε την μπάλα στο κέντρο, ξεκινώντας αντεπίθεση για την Μίλαν. Ο Ερναντέζ ξεκίνησε το όβερλαπ πίσω του. Βλέπουμε τον μέσο της Λάτσιο Λούκας Λέιβα, να δείχνει στον μπακ Άνταμ Μάρουσιτς να ακολουθήσει την κίνηση του Ερναντέζ.

Ο Λεάο χρησιμοποίησε την κίνηση του Ερναντέζ ως δόλωμα και έκοψε προς τα μέσα, ξεπερνώντας τον Λούκας Λέιβα (όπως θα περιμέναμε από έναν 22χρονο κόντρα σε έναν 34χρονο).

Δείτε τον χώρο που δημιούργησε το όβερλαπ του μπακ της Μίλαν, για να εκμεταλλευτεί ο Λεάο.

Συνέχισε την ενέργειά του για να παίξει ένα ωραίο ένα-δύο με τον Άντε Ρέμπιτς πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο γκολ της Μίλαν εναντίον της Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε από πολύ παρόμοια φάση:

Οπότε, αναμένουμε η απειλή της Μίλαν να έρθει κυρίως από τα αριστερά. Η Γιουβέντους ίσως θα ήταν φρόνιμο να χρησιμοποιήσει τον σαφώς πιο αμυντικογενή Ντανίλο στο δεξί άκρο της άμυνας για να ανταπεξέλθει.

5. Η πίεση της Γιουβέντους είναι σε ελεύθερη πτώση

Μία ξεκάθαρη παρατήρηση που προκύπτει από τους αριθμούς είναι πως, έως τώρα στη σεζόν, η Γιουβέντους δεν έχει πιέσει. Κυριολεκτικά, ούτε λίγο. Ιστορικά η Γιουβέντους είναι μία ομάδα πάνω από τον μέσο όρο όσον αφορά τις πάσες ανά αμυντική δράση, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καλός δείκτης πίεσης. Αυτό ισχύει ειδικά τις δύο τελευταίες σεζόν, όπου και ήταν η τρίτη πιο επιθετική ομάδα στην πίεση. Αλλά στην τρέχουσα σεζόν όλα αυτά έχουν εκλείψει. Ο μέσος όρος πασών ανά αμυντική δράση είναι 15,6 επίδοση η οποία είναι η τρίτη υψηλότερη στο πρωτάθλημα: με άλλα λόγια, η Γιουβέντους επιτρέπει στους αντιπάλους της να ολοκληρώσουν πάνω από 15 πάσες πριν κάνει κάποια αμυντική δράση.

Είτε αυτό είναι αποτέλεσμα ενός εξαντλητικού καλοκαιριού για πολλούς παίκτες λόγω του Euro 2020, είτε φταίει η συνεχής επιρροή του COVID-19 είτε, ίσως, μία αίσθηση πως οι παίκτες του Αλέγκρι δεν τρέχουν για τον προπονητή τους στην παρούσα φάση, έχει μετατρέψει την Γιουβέντους σε μία απίστευτα παθητική ομάδα στα μετόπισθεν.

Για να διανθίσουμε, στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί το γεγονός πως η Γιουβέντους έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της να έχουν κατοχή με πάνω από 10 πάσες σε 33 περιπτώσεις μέχρι τώρα, έκτη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Αυτά τα νούμερα δεν αρμόζουν σε ομάδα η οποία θέλει να πάρει πίσω τα σκήπτρα της στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ενώ η άνετη νίκη κόντρα στην Μάλμε ήταν καλή (και αναγκαία), η Μίλαν την Κυριακή είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος. Η αύρα της… άφθαρτης έχει φύγει καιρό πάνω από την Γιούβε και η Μίλαν θα χαρεί πολύ να την αφήσει 11 πόντους πίσω, τόσο νωρίς στη σεζόν. Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή στις 21:45 στο Τορίνο (CosmoteSport 2).

Ηλίας Αποστολόπουλος

πηγή: analyst.com

Repress Team
Το Repress.gr είναι μία προσπάθεια στα ΜΜΕ να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σε θέματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης αλλά και νοοτροπίας. Την ομάδα του Repress.gr στελεχώνουν επαγγελματίες προπονητές, αναλυτές και άλλοι ειδικοί του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και αθλητικοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα ποδοσφαίρου.

Σχόλια

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοια

Περισσότερα Tactical analysis